Hej! :)

Har du tänkt på att Dagdröm och Drömdag är samma ord fast omvänt. Det behövs bara en liten, liten förändring för att drömmen ska bli verklighet! Detta är mina drömmar som förverkligas och för mig är tanken bakom och omsorgen om varje smycke viktig när jag smider och designar. Jag hoppas kunna förmedla min känsla, så mina smycken blir lika speciella för dig som de är för mig. :)


❤️-ligt välkommen till Dreamday Design! 


Annette Hjortman Guldsmed


Stort tack Carolina, Tobias, Christian, Sofia, Janina, Marie E, Elenor, Vera, Alicia, Sara, Anna, Marie A, Johanna, Ellen, Mikaela, Tyra, Signe, Albin, Karoline och Gunnar för att jag fick fota er till min hemsida!


Vitsorden här under ville jag visa er för att de säger just det, som jag strävar efter ska kännas med mina smycken. ;)  

"Man säger.. det har du lagt din själ i, men det känns lite tamt att säga till dig. Du lägger nämligen inte bara din själ i det, du lämnar smycket med en själ i." /Karoline

"Den fantastiska nyckel du gjort hänger runt min hals och jag känner mig buren av kärlek." /Lena   

"Jag har många fina smycken att välja på när jag står där på morgonen, men oftast väljer jag ditt smycke, för det ger mig kraft under dagen." /Marie